Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 01. 2018. 15:49 >> 15:17

PREDSTAVLJEN NA KAMP NOU

Kutinjo povrijeđen stigao u Barselonu

Novi fudbaler Barselone Filipe Kutinjo u naredne tri nedjelje neće moći da debituje za katalonski klub zbog povrede butnog mišića, saopštila je danas Barselona.

Barselona je navela da je na medicinskim pregledima prije potpisivanja ugovora vrijednim 160 miliona eura ustanovila povredu desnog butnog mišića.

Ovaj 25-godišnji Brazilac je od povratka na teren sredinom novembra bio standardan u ekipi Liverpula, ali je za vikend propustio utakmicu protiv Barnlija zbog povrede.

Kutinjo je danas zvanično predstavljen navijačima na stadionu Kamp nou, dan po njegovom dolasku u Barselonu.

"Želim da zahvalim klubu na strpljenju i trudu. Veoma sam srećan, ostvario mi se san i nadam se da ću ispuniti očekivanja", rekao je Kutinjo.

Upitan kako se osjeća, Kutinjo je odgovorio da se osjeća bolje, ali da će biti još bolje kada izađe na teren sa novim saigračima, prenio je Asošijetid pres.

On je dodao da je srećan što će ponovo igrati sa Luisom Suaresom.

"On je moj dobar prijatelj. Čak mi je pomogao da pronađem odgovarajuću kuću ovdje. Zamalo smo osvojili Premijer ligu sa Liverpulom. To je bilo sjajno vrijeme. Mnogo mi je pričao o ovom gradu i klubu, zbog čega sam još više poželio da dođem u Barselonu", naveo je Kutinjo.

Upitan zbog čega je izabrao Barselonu, on je rekao da je to "najveći klub na svijetu".

"Mnogo mojih idola, prošlih i sadašnjih su u klubu", dodao je Kutinjo.

Liverpul je ljetos u više navrata odbio ponude Barselone za Kutinja, koji je tada tražio da napusti Enfild.

Liverpul je tražio 200 miliona eura, ali je španski klub tada saopštio da bi to bio "neodgovoran" rizik.

"Nije bilo lako, ali njegova želja da dođe i njegovo strpljenje su bili ključni. Moramo da zahvalimo i Liverpulu što je pristao da pregovara, pošto u suprotnom ovaj transfer ne bi bio moguć. Uzbuđeni smo što je jedan od najboljih igrača svijeta sada u Barseloni", rekao je predsjednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније