Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

10. 01. 2018. 12:22 >> 12:04

DOGOVORIO TRANSFER

Bećiraj prelazi u Mehelen

Crnogorski reprezentativac Fatos Bećiraj preseliće se iz Rusije u Belgiju.

Napadač Dinama iz Moskve je postigao dogovor sa Mehelenom i uskoro se očekuje potpisivanje ugovora. Belgijski mediji javljaju da je potrebno samo da prođe medicinske testove.

Bećiraj je prethodne dvije godine proveo u Dinamu iz Moskve. Odigrao je 60 utakmica i postigao 13 golova.

Bećiraj, koji je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju Crne Gore i postigao devet golova, nastupao je za Budućnost, Dinamo iz Zagreba, Čangčun iz Kine, Dinamo iz Minska i Dinamo iz Moskve.

Sa ekipom Budućnosti je osvojio dvije titule u Crnoj Gori. Sa ekipom Dinama iz Zagreba je osvojio tri titule i dva Kupa u Hrvatskoj.

Mehelen je u nezavidnoj situaciji, pošto se nalazi na začelju tabele i predstoji mu borba za opstanak.

Kako navode belgijski mediji, i Lokeren se interesovao za Bećiraja, ali je, navodno, odustao zbog za njih visoke plate crnogorskog napadača, koji je u Moskvi zarađivao oko milion eura godišnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније