Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 01. 2018. 19:20 >> 18:48

OPORAVIO SE

Vardi spreman za Čelsi

Napadač fudbalskog kluba Lester, Džejmi Vardi oporavio se od povrede prepone i biće spreman za narednu utakmicu protiv Čelsija.

"On će biti na raspolaganju za narednu utakmicu, nema problema sa Džejmijem. Može dobro da trenira ove nedjelje", rekao je danas trener Lestera, Klod Puel.

Engleski reprezentativac je prošle nedjelje propustio utakmicu FA kupa protiv bivšeg kluba Flitvuda, ali će u subotu putovati na Stamford bridž.

Kapiten tima Ves Morgan i defanzivac Dani Simpson biće van tima zbog problema sa tetivom, dok su se Visente Ibora i Kristijan Fuks oporavili, i biće spremni da pomognu ekipi.

"Ne znam koliko će Ves biti van ekipe, ali nadam se da ću imati dobre vijesti uskoro. Simpson može da trči malo, što je dobra vijest, a vidjećemo kada će se vratiti u tim", rekao je Puel.

U 23. kolu Premijer lige osmoplasirani Lester u subotu gostuje Čelsiju koji je treći na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније