Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 01. 2018. 14:38   >>  14:06

NOVI IZAZOV

Gigs novi selektor Velsa

Legendarni fudbaler Mančesgter junajteda Rajan Gigs novi je selektor reprezentacije Velsa, prenijeli su danas britanski mediji.

 

Kako je prenio Bi-Bi-Si (BBC), Fudbalski savez Velsa bi danas trebalo da saopšti da će bivši velški reprezentativac Gigs potpisati četvorogodišnji ugovor.

Gigs (44) će na klupi zamijeniti Krisa Kolmana, koji je u novembru napustio reprezentaciju i preuzeo Sanderlend.

Britanski mediji spekulišu da je Savez razgovarao i sa Kregom Belamijem i Markom Bovenom. Među kandidatima za selektora bio je i Toni Pjulis, ali je on odbacio tu mogućnost kada je preuzeo Midlsbro prošlog mjeseca.

Gigs je od 1991. do 2007. godine odigrao 64 utakmice i postigao 12 golova za Vels, čiji je bio i kapiten.

On nema mnogo trenerskog iskustva. Bio je privremeni trener u četiri utakmice Mančester junajteda u završnici sezone 2013-2014, kada je otpušten Dejvid Mojes. Zatim je dvije godine proveo kao pomoćnik Luju van Galu u Junajtedu, ali je napustio klub kada je imenovan Žoze Murinjo.

U oktobru 2016. godine uprava Svonsija je razgovarala sa njim o angažmanu, ali je ipak izabrala Boba Bredlija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније