Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 01. 2018. 18:34   >>  18:06

POVRATAK POSLIJE POVREDE

Kosović: Jedva čekam da igram

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović rekao je danas da se divno osjeća što se vratio na teren, poslije duge pauze zbog povrede koljena.

"Divan je osjećaj vratiti se na teren i ponovo biti sa saigračima. Iskreno, mnogo sam se uželio fudbala i jedva čekam da upišem prve minute", rekao je Kosović za sajt kluba.

Kosović je prije četiri mjeseca doživio povredu prednjih ukrštenih ligamenata koljena, zbog čega je operisan u Rimu.

On se priključio ekipi na prozivci 12. januara.

"Krenuo sam da radim sa ekipom normalno, sve stvari osim igranja na dva gola. Nedostaje mi još malo da se oslobodim straha da bih mogao da krenem sa igrom. Ali, sve je to normalan proces i siguran sam da će i to brzo doći", kazao je crnogorski vezni fudbaler.

Kosović je zahvalio Andreji Milutinoviću koji je nadzirao njegov oporavak, uz riječi da je sa njim "stvarno savršeno raditi, ali i veoma naporno".

Kako je rekao, spremaće se za prvu utakmicu u drugom dijelu sezone protiv Viktorije Plzenj u Ligi Evropa, ali neće žuriti sa povratkom na teren.

On je istakao da je bio "kao dijete" kada je prvi put od povrede izašao na teren i da je dva sata šutirao loptu u gol jer se "zaista mnogo uželio".

Nebojša Kosović je rekao da će ekipi nedostajati Everton Luis koji napušta klub, ali da će dati sve od sebe da nadomjesti njegov izostanak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније