Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 01. 2018. 23:15 >> 22:42

PREMIJER LIGA

Junajted siguran protiv Stouka

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su večeras na svom terenu Stouk sa 3:0 u posljednjoj utakmici 23. kola engleske Premijer lige.

Junajted je ovom pobjedom smanjio zaostatak za liderom i gradskim rivalom Mančester sitijem koji je juče izgubio od Liverpula sa 3:4. "Crveni đavoli" poslije večerašnje pobjede imaju 50 bodova, 12 manje od "građana".

Prvo poluvrijeme utakmice na Old Trafordu donijelo je dosta uzbuđenja, a domaćin je do prednosti došao pogotkom Antonija Valensija u devetom minutu.

Domaćin je duplirao prednost u 38. minutu, a strijelac je bio Antoan Marsijal na asistenciju Pola Pogbe.

Stouk je u završnici prvog dijela utakmice imao par dobrih prilika da smanji zaostatak, ali je David De Hea dobro intervenisao, da bi Mančester junajted u drugom poluvremenu, odnosno u 72. postavio konačan rezultat, a strijelac je bio Romelu Lukaku.

Stouk je nakon večerašnjeg poraza 28. sa 20 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније