Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 01. 2018. 18:33   >>  17:59

POBJEDE LESTERA I STOUKA

Minimalac Junajteda, Arsenal ubjedljiv

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su danas na gostujućem terenu Barnli sa 1:0, u utakmici 24. kola Premijer lige i učvrstili se na drugom mjestu na tabeli.

Jedini gol postigao je Entoni Marsijal u 54. minutu, poslije dodavanja Romelua Lukakua.

Junajted je poslije 16. prvenstvene pobjede drugi na tabeli sa 53 boda i ima tri više od trećeplasiranog Čelsija, koji je ranije danas pobijedio Brajton sa 4:0. Barnli, koji je pretrpio treći uzastopni poraz zauzima osmo mjesto sa 34 boda.

Fudbaleri Arsenala pobijedili su kao domaćini u londonskom derbiju Kristal Palas sa 4:1. Arsenal je postigao četiri gola za 22 minuta. Naćo Monreal doveo je "tobdžije" u vođstvo u šestom minutu, a prednost je udvostručio Aleks Ivobi u 10. minutu.

Treći gol postigao je Loran Kosjelni u 13. minutu, a zatim je strijelac bio Aleksandar Lakazet u 22. minutu. Jedini gol za Kristal Palas postigao je srpski fudbaler Luka Milivojević u 78. minutu.

Arsenal je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede i šesti je na tabeli sa 42 boda. Kristal Palas je pretrpio 11. poraz i 13. je na tabeli sa 25 bodova.

Everton je odigrao neriješeno 1:1 na svom terenu protiv Vest Bromviča. Gosti su poveli u sedmom minutu golom Džeja Rodrigeza, a konačan rezultat postavio je Omar Nijase u 70. minutu.

Utakmicu je obilježila i povreda igrača veziste Evertona Džejmsa Mekartija, koji je, kako su prenijeli britanski mediji, doživio dvostruki prelom noge.

Everton je deveti na tabeli sa 28 bodova, a Vest Bromvič je pretposljednji sa 20.

Lester je kao domaćin pobijedio Votford sa 2:0, a istim rezultatom završena je utakmica Stouka i Hadersfilda. Vest Hem i Bornmut odigrali su neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније