Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 01. 2018. 23:00 >> 22:23

TRIJUMF SEVILJE

Đirona odnijela bod iz Madrida, poraz Valensije

Fudbaleri Atletiko Madrida odigrali su danas na svom terenu neriješeno 1:1 protiv Đirone, u utakmici 20. kola španskog prvenstva.

Atletiko je poveo u 34. minutu golom Antoana Grizmana, poslije asistencije Dijega Koste, a bod gostima obezbijedio je Portu, golom u 73. minutu.

Stefan Savić je bio na terenu svih 90 minuta

Atletiko je sedmi put odigrao neriješeno u prvenstvu i drugi je na tabeli sa 43 boda, osam manje ali i utakmicom više od prvoplasirane Barselone. Đirona je osma na tabeli sa 27 bodova.

Fudbaleri Las Palmasa pobijedili su Valensiju sa 2:1.

Valensija je povela u petom minutu golom Santija Mine, Džonatan Vijera izjednačio je u 20. minutu, a pobjedu domaćima donio je Džonatan Kaljeri iz jedanaesterca u 52. minutu.

Valensija je pretrpjela četvrti poraz i nije iskoristila kiks Atletiko Madrida, pa je ostala na trećem mjestu na tabeli sa 40 bodova, tri manje od Atletika. Barselona je prva sa 51 bodom i utakmicom manje.

Las Palmas je prekinuo niz od tri poraza, ostvario je četvrtu pobjedu i pretposljednji je na tabeli sa 14 bodova.

Sevilja je kao gost pobijedila Espanjol sa 3:0 i prekinula niz od tri poraza.

Franko Vaskes donio je vođstvo Sevilji golom u 15. minutu, a prednost je udvostručio Pablo Sarabija u 34. Konačan rezultat postavio je Luis u 90. minutu.

Sevilja je peta na tabeli sa 32 boda, a Espanjol zauzima 14. mjesto sa 24 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније