Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 01. 2018. 21:04   >>  20:30

PREMIJER LIGA

Siti rutinski, het-trik Aguera

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su večeras na svom terenu Njukasl sa 3:1, u utakmici 24. kola engleske Premijer lige i vratili 12 bodova prednosti nad gradskim rivalom Junajtedom.

Sva tri gola za Siti postigao je Serhio Aguero. Argentinac je prvi gol postigao u 34. minutu, prednost je udvostručio u 63. minutu iz jedanaesterca, a konačan rezultat postavio je u 83. minutu. Jedini gol za crno-bijele postigao je Džejkob Marfi u 67. minutu.

Aguero je danas ostvario svoj 11. het-trik za Siti.

On je postigao 16 golova u prvenstvu u ovoj sezoni, ukupno 22. u svim takmičenjima.

Siti je ostvario 21. prvenstvenu pobjedu i prvi je na tabeli sa 65 bodova, 12 više od Mančester junajteda, koji je danas pobijedio Barnli sa 1:0.

Njukasl je pretrpio 13. poraz, zauzima 15. mjesto na tabeli sa 23 boda i nalazi se na dva boda od zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније