Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 01. 2018. 21:11   >>  20:41

PREMIJER LIGA

Remi Sautemptona i Totenhema

Fudbaleri Sautemptona i Totenhema igrali su danas neriješeno 1:1 u jedinoj nedjeljnoj utakmici 24. kola engleske Premijer lige.

Oba tima su utakmici na stadionu Sent Meris pristupili otvoreno. Tokom svih 90 mintua iglao se u jakom ritmu, ali su na kraju viđena samo dva gola.

Domaćin je do prednosti stigao u 15. minutu autogolom Davinsona Sančesa koji je loše zahvatio loptu, poslije centaršuta Rajana Bertranda s lijevog boka, i proslijedio je u svoju mrežu.

Totenhem je tri minuta kasnije uspio da dođe do izjednačenja. Ben Dejvis izveo je korner s desne strane, a u petercu je najviši u skoku bio Hari Kejn koji je glavom savladao Aleksa Mekartija.

Do poluvremena oba tima imala su nekoliko solidnih prilka za gol, ali ih nijesu realizovali.

U drugom dijelu Totenhem je imao terensku incijativu i u par navrata umalo je došao do preokreta, ali je ekipi Maurisija Poketina nedostajala koncentracija u završnicama.

Sautempton je u finišu utakmice preko Majkla Obafemija umalo došao do drugog gola, ali je Irac loše reagovao na centaršut Dušana Tadića s desne strane, pa je lopta završila pored gola.

Totenhem je peti na tabeli Premijer lige sa 45 bodova, dok je Sautempton 18. sa 22.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније