Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 01. 2018. 23:00 >> 22:26

"PETARDA" U SEVILJI

Barselona hita ka tituli

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras u gostima Betisa sa 5:0 u posljednjoj nedjeljnoj utakmici 20. kola španske Primere.

Prvo poluvrijeme utakmice u Sevilji nije donijelo mnogo uzbuđenja, da bi Barselona u drugom u potpunosti nadigrala rivala i došla do ubjedljive pobjede, a najviše zahvaljujući Lionelu Mesiju koji je čak u završnici susreta dobio ovacije domaće publike.

Katalonci su poveli u 59. minutu golom Ivana Rakitića na asistenciju Luisu Suaresa, da bi pet minut kasnije Mesi povisio na 2:0.

Suares je u 69. minutu i sam uspio da se upiše u listu strijelaca, a asistirao mu je Serhio Buskets. Mesi je u 80. minutu poslije solo-prodora povisio na 4:0, da bi u 90. Argentinca uposilo Urugvajca koji nije imao težak zadatak da postavi konačnih 5:0.

Barselona je prva na tabeli Primere sa 54 boda, dok je Betis 11. sa 27.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније