Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 01. 2018. 21:32 >> 21:02

SANČEZ PORUČIO

Pridružio sam se najvećem klubu na svijetu

Novi fudbaler Mančester junajteda Aleksis Sančez rekao je danas da je oduševljen jer je prešao u "najveći klub na svijetu".

"Oduševljen sam što sam se pridružio najvećem klubu na svijetu. Šansa da igram na ovom istorijskom stadionu i radim sa Žozeom Morinjom je nešto što nijesam mogao da odbijem", prenio je klupski sajt prve riječi Sančeza po dolasku u Junajted.

Sančez je potpisao ugovor na četiri i po godine sa Mančester junajtedom.

"Veoma sam ponosan što ću biti prvi fudbaler iz Čilea koji će igrati za prvi tim Junajteda i nadam se da ću pokazati našim navijačima širom svijeta zašto je klub želio da me dovede", kazao je on.

Aleksis Sančez je zahvalio svom dosadašnjem klubu Arsenalu na tri i po "predivne godine" i na tome što će mu ostati lijepa sjećanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније