Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina; B.V.

24. 01. 2018. 15:23 >> 14:50
11

KRSTAJIĆ NAKON ŽRIJEBA

Duel protiv CG biće istorijski

Grupa u Ligi nacija je neizvjesna, niko od protivnika nije za potcjenjivanje, ali cilj fudbalske reprezentacije Srbije je osvajanje prvog mjesta, kazao je selektor Mladen Krstajić.

 

Voljom žrijeba u Lozani Srbija je svrstana u grupu sa selekcijama Litvanije, Crne Gore i Rumunije.

Krstajić je podsjetio da će Srbija i Crna Gora prvi put od osamostaljenja igrati na najvišem nivou, A reprezentacija.

"UEFA je ispisala nove stranice fudbalske istorije, a eto voljom žrijeba dobili smo i istorijski duel Srbije i Crne Gore. Biće veoma interesantno. Grupa je neizvjesna, Rumuni gladni uspjeha, Crna Gora uvijek motivisana. Niko nije za potcjenjivanje, naprotiv. Mi ćemo ići korak po korak, znamo šta želimo, cilj nam je prvo mjesto", rekao je Krstajić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je naglasio da će nacionalni tim o Ligi nacija više razmišljati poslije Svjetskog prvenstva.

"Sada je fokus na pripremama za ono što nas očekuje u Rusiji", kazao je Krstajić.

Takmičenje, koje je UEFA zamislila kao zamjenu za do sada igrane prijateljske mečeve, igraće se u septembru (6-8. i 9-11), oktobru (11-13. i 14-16) i novembru ove godine (15-17. i 18-20).

Završni turnir biće odigran od 5. do 9. juna 2019. godine, a baraž za Evropsko prvenstvo u okviru Lige nacija od 26. do 31. marta 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније