Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 07. 2013. 22:20   >>  22:20 2

JUVE KRATKIH RUKAVA

Jovetić na korak od Sitija

Crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića dani dijele od potpisa za Siti. "Građani" i Fiorentina su dogovorili transfer koji će biti vrijedan 31 milion eura, pa je ostalo da Jo- Jo dogovori lične uslove sa engleskim klubom.

Dela Vale je pre nekoliko dana bio jasan

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=105199

Jovetić bi trebalo da se obaveže na petogodišnju vjernost, za nedjeljnu platu od 140.000 eura.

"Ostali su detalji u ugovoru koji ne bi trebalo da predstavljaju problem", citirao je "San" izvor koji je blizak Jovetiću.

Novi menadžer Sitija Manuel Pelegrini će tako dobiti veliko pojačanje u napadu, a istovremeno je i najavio da će u klubu ostati i Edin Džeko.

Juventus je do sada bio najbliži  dogovoru sa Jovetićem, ali se u posljednjih nekoliko dana Siti pokazao kao najozbiljniji u pregovorima.

Takođe, zastupnici Jovetića, Ramadani i Zahavi, bi sjutra ili preksjutra trebalo da otputuju na završne pregovore sa "građanima", što je još jedna činjenica koja govori u prilog tome da je transfer blizu realizacije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније