Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 07. 2013. 17:11 >> 17:11

ŽELI DA IDE

Suarez: Razmotriću ponude velikana

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je da želi da napusti taj klub pošto u njemu ne može da osvaja trofeje.

Urugvajski reprezentativac je u više navrata izjavio da želi da napusti klub, ali i da nije zadovoljan životom u Engleskoj.

"Ako dobijem dobru ponudu, koja bi mogla da utiče na napredak moje karijere, razmotriću je. Pojedini klubovi su se raspitivali, ali sve sam prepustio mom agentu. Oduvijek sam želio da napredujem. Zbog toga sam napustio Ajaks i prešao u Liverpul", rekao je Suares za Skaj sport.

Liverpul ne želi da proda napadača, a mediji su prethodnih dana spekulisali da je uprava "Crvenih" odbila ponudu Arsenala od 30 miliona funti.

"Liverpul mora da se bori za učešće u Ligi šampiona a kada se to ne dogodi, to utiče na moral igrača. Patio sam. Teško je svake godine gledati Premijer ligu kada nemate šanse da je osvojite", rekao je on.

Suares je nedavno izjavio da ga engleski mediji ne razumeju, pošto se detaljno pisalo o njegovim incidentima na terenu.

"Kontroverze sa (Patrisom) Evrom i (Branislavom) Ivanovićem su bile odlučujuće. Uvijek postoje dodatna pitanja kada me ljudi analiziraju. Da se to nije dogodilo, možda bih bio proglašen za najboljeg igrača Premijer lige u prošloj sezoni", rekao je Suares.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније