Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 02. 2018. 16:37 >> 16:36

PREMIJER LIGA

Barnli zaustavio Siti

Fudbaleri Barnlija i Mančester sitija igrali su danas neriješeno 1:1 u prvoj utakmici 26. kola engleske Premijer lige.

U uzbudljivoj utakmici gosti iz Mančestera prvi su poveli u 22. minutu sjajnim golom Danila koji snažnim i preciznim udarcem sa oko 20 metara savladao Nika Poupa.

Barnli je imao mogućnost da uzvrati 10 minuta kasnije kada je Ben Mi volej udarcem sa oko 15 metara snažno šutirao ali je golman Sitija, Ederson, odlično intervenisao i zaustavio njegov udarac.

Drugo poluvrijeme na stadionu Terf Mur donijelo je otvorenu igru na obje strane, oba tima imala su nekoliko dobrih prilika za gol.

Najbolje su propustili Aron Lenon u 70. minutu za Barnli kada je šutirao sa oko 10 metara, ali je Ederson supeo da skrene njegov udarac do stative i potom u korner, da bi samo minut kasnije Rahim Sterling sa metar i po šutirao pored praznog gola.

Barnli je ipak na kraju uspio da dođe do izjednačenja pogotkom Johana Gudmunsona u 82. poslije centaršuta Metjua Lotona s desnog boka.

Siti je prvi na tabeli sa 69 bodova, 16 više od gradskog rivala i drugoplasirnaog Mančester junajteda koji se od 16.00 sastaje sa Hadersfildom, dok je Barnli sedmi sa 36.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније