Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 02. 2018. 21:31 >> 22:00

PREOKRET VERDERA

Bajern hita ka tituli, slavio i Lajpcig

Fudbaleri Bajern Minhena pobijedili su danas u gostima Majnc sa 2:0 u 21. kolu njemačke Bundeslige.

Verder iz Bremena je u Gelzenkirhenu pobijedio Šalke poslije preokreta sa 2:1, a sve to pošto je srpski reprezentativac Matija Nastasić u 78. minutu dobio drugi žuti karton.

U ostalim utakmicama nije bilo pobjednika, Volfsburg i Štutgart igrali su neriješeno 1:1, a istim rezultatom završena je i utakmica između Herte i Hofenhajma, dok su Frajburg i Bajer iz Leverkuzena igrali neriješeno bez golova.

Bajern Minhen je na gostovanju lako pobijedio Majnc, a strijelci u trijumfu bili su Frank Riberi u 33. i Hames Rodriges u 44. minutu.

Bavarci su poslije ove pobjede ubjedljivo prvi na tabeli Bundeslige sa 53 boda, 18 više od Bajera, dok je Majnc 16. sa 20.

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su danas na gostovanju Borusiju Menhengladbah sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Ademola Lukman u 88. minutu, a asistent je bio Nabi Keita.

Lajpcig je trenutno treći na tabeli sa 35 bodova, dok je Menhengladbah sedmi sa četiri boda manje.

Verder je u posljednjih 15 minuta utakmice uspio da dođe do preokreta protiv Šalkea koji je od 24. minuta vodio pogotkom Jevgena Konopljanke.

Gosti su u 79. izjednačili pogotkom Maksa Krusea, da bi Zlatko Junuzović u drugom minutu sudisjke nadoknade vremena donio preokret.

Verder je ovom pobjedom izašao iz zone ispadanja, pošto je sa 15. sa 20 bodova, dok je Šalke treći sa 34.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније