Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2018. 23:41 >> 23:40

NA KORAK OD VEST HEMA

Patris Evra se vraća u Premijer ligu

Francuski fudbaler Patris Evra na korak je od prelaska u engleski Vest Hem, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako se navodi, Evra je uočen u trening centru Vest Hema i kao slobodan igrač će preći u taj londonski klub.

Evra je bez kluba od novembra, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpikom iz Marseja, pošto je uoči utakmice u Ligi Evropa protiv Vitorije šutnuo navijača svog kluba koji ga je provocirao. Evropska fudbalska unija (Uefa) ga je zbog toga suspendovala do kraja juna iz evropskih takmičenja i novčano ga kaznila.

Francuz je već sarađivao sa trenerom Vest Hema Dejvidom Mojsom, kada su obojica bili u Mančester junajtedu.

On je odigrao više od 300 utakmica za Junajted sa kojim je, između ostalog, osvojio pet titula u Premijer ligi i Ligu šampiona. Sa Juventusom je osvojio dva skudeta i Kupa Italije, a sa Monakom Liga kup.

Britanski mediji su u decembru spekulisali da će se 36-godišnji Francuz vratiti u Premijer ligu, ali je on rekao da o tome ne razmišlja. Za Evru su bili zainteresovani Galatasaraj i Fenerbahče.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније