Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 07. 2013. 15:51 >> 15:52
2

KRAJ SAGE

Od večeras "Građanin" Stevan!

Stevan Jovetić će večeras postati igrač Mančester Sitija, klubovi se dogovorili. Čekao Juve, a na kraju postao "Građanin" za sumu od skoro 7 miliona eura po sezoni!

Stevan Jovetić će, više nema nikakve dileme, igrati za Mančester Siti.

On je stigao u Firencu gdje se neće puno zadržavati, čeka ishod večerašnjeg sastanka svog menadžera Ramadanija i Mančester Sitija.

Stvari su, kako je potvrdio i poznati novinar Di Marcio, inače blizak pregovorima, gotove, Jovetić će potpisati ugovor na pet godina za sumu od blizu 7 miliona eura.

To je mnogo više nego što je nudio Juventus koji je na kraju odustao ne želeći da plati 30 miliona eura koliko je tražila Fiorentina.

Siti je dobio popust, jer je Toskancima stalo da prodaju Jovetića van Italije, pa će se u kasu "Ljubičastih" sliti oko 26 miliona eura plus bonusi.

Tako će biti završena jedna od najvećih ljetnjih saga, izgledalo je da je naš reprezentativac blizu "Bjankonera", dogovorio je svoje uslove, čak i rekao da želi u Juventus, ali nije bilo dogovora između klubova.

Prije dva dana direktor Juventusa Bepe Marota je rekao da je Jovetić "utopija" za italijanskog šampiona, ne toliko zbog cijene već da poslije dolaska Teveza i Ljorentea nije prioritet. Juve je želio Fiorentinu da uvede u cajtnot, javio se Siti i stvar je riješena.

U trku je navodno probao da se uključi Junajted, ali je bilo kasno, uz to novac koji nudi Siti je mnogo veći od onoga što drugi mogu da ponude sjajnom Jovetiću. Dakle, poslije Partizana i Fiorentine slijede "Građani" gdje ga već čeka bivši saigrač, Matija Nastasić.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније