Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 07. 2013. 17:54 >> 17:55

POKUŠAJ JUNAJTEDA

Stigla zvanična ponuda za Fabregasa

Mančester unajted svoja prva pojačanja traži u redovima Barselone. "Đavoli" su danas poslali ponudu od 25 miliona funti za Seska Fabregasa, prenose ostrvski mediji.

Junajted je prvo želio da dovede talentovanog Tijaga Alkantaru, koji je u jednom momentu bio blizuu dolaska na "Old Traford", ali poslije neočekivanog obrta, on je završio u minhenskom Bajernu.

Sada "Đavoli" žele da okušaju sreću sa reprezentativcem Španije i bivšim igračem Arsenala. U Fabregasovom ugovoru postoji klauzula, ali je ona previsoka i teško da će je bilo koji klub platiti.

Poznato je da Sesk nije zadovoljan minutažom u Barseloni, ali nakon odlaska Alkantare teško je za očekivati da se Katalonci odreknu još jednog sjajnog veziste.

Osim toga, Fabregas ima klauzulu po kojoj Arsenal ima pravo preče kupovine, pa je izvjesno da bi se i Venger, koji sad ima novac, ukoliko bi igrač bio na prodaju, opredijelio da pokuša da ga vrati na "Emirejts".

I Fabregas je nekoliko puta ponovio da će na ostrvu igrati samo za Arsenal, ali ni to ne mora ništa da znači. Mediji u Britanije tvrde da bi Barsa pristala da igrač napusti tim ako stigne ponuda od 35 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније