Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 07. 2013. 18:17 >> 18:17

RAZOČARAN ODNOSOM KLUBA

Nesuglasice između Mesija i Barselone

I to se desilo. Dijete Barselone i ljubimac svih na "Nou Kampu" Leonel Mesi razočaran je odnosom uprave kluba u danima kada je izbio skandal oko njegovog neplaćanja poreza, prenijeli su španski mediji.

Klub Argentincu nije iskazao podršku tokom skandala, niko ga nije nazvao, a čelnici Barselone su oko cijele situacije odlučili da ćute.

Najbolji fudbaler planete, kako pišu mediji, se povjeriuo prijateljima kako ga je razočarao odnos zvaničnika kluba, ali da, naravno, ne želi da napusti ekipu. Sljedeće sezone čeka ga saradnja sa Nejmarom na terenu, s kojim će morati da dijeli golgeterski učinak.

Podsjetimo, napadač Barselone i reprezentacije Argentine, zajedno sa ocem Horheom, optužen je za utaju poreza. Njih dvojica su optuženi da su podnijeli lažne poreske prijave u periodu od 2007. do 2009. i na taj način oštetili državu Španiju.

Mesi i njegov otac pojaviće se pred sudom povodom optužbe za utaju poreza 17. septembra, a fudbaler je već platio 10 miliona eura na ime poreskih obaveza iz 2010. i 2011.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније