Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 02. 2018. 19:23   >>  19:22

NE RAZMIŠLJA O ODLASKU

Konte: Posvećen sam Čelsiju

Trener Čelsija Antonio Konte rekao je danas da je potpuno posvećen tom klubu i pozvao fudbalere da se poprave poslije negativnog rezultata protiv Votforda.

Čelsi je u ponedjeljak izgubio od Votforda sa 1:4, a taj rezultat je pojačao pritisak na Kontea, posebno pošto je ekipa pet dana ranije izgubila od Bornmuta (0:3).

"Ni jednog trenutka nijesam pomislio na mogućnost da odem iz kluba. Moja posvećenost i posvećenost igrača ovom klubu je potpuna", rekao je Konte, prenio je BBC.

Prema pisanju britanskih medija, Konte ima velike šanse da dobije otkaz u Čelsiju. Njegova ekipa je četvrta na tabeli sa 19 bodova zaostatka za vodećim Mančester sitijem, poslije poraza od Votforda, tokom kojeg je u završnici utakmice, u roku od osam minuta primila tri gola.

Bivši trener Juventusa i Italije naveo je da stoji iza odluke da svojim igračima da tri slobodna dana poslije tog poraza, rekavši da će ukupno sedam dana između dvije utakmice biti jedini trenutak u cijeloj sezoni tokom kojeg će igrači moći da se odmore.

"Svaki igrač zna da moramo da popravimo rezultate i da igramo bolje. Protiv Votforda to je bilo totalno negativno", dodao je Konte.

Konte, koji je prošle godine u prvoj sezoni u klubu osvojio šampionsku titulu, rekao je i da je povreda napadača Alvara Morate ključna stvar za trenutnu formu Čelsija.

Morata je ove sezone postigao 10 golova u Premijer ligi, ali nije igrao u posljednjih pet utakmica zbog povrede leđa.

"Igrači kao Morata, koji su za nas veoma važni, odsustvuju iz ekipe. On ima problem a mi se mučimo kako bismo ga oslobodili bolova. Mogu da kažem da će odsustvovati mjesec dana, nedjelju ili cijelu sezonu, ne nam koliko dugo će pauzirati i zbog toga sam zabrinut", naveo je Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније