Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 02. 2018. 20:35   >>  20:39

DEMANTOVAO MEDIJE

Zidan: Nećemo prodati Iska

Trener Real Madrida, Zinedin Zidan, rekao je danas da nema namjeru da prodaje važne fudbalere, pa tako ni Iska, pošto njegova ekipa želi da završi sezonu na pozitivan način.

Real zaostaje 19 bodova za vodećom Barslenom poslije remija 2:2 sa Levanteom koji se bori za opstanak u Primeri.

Španski mediji prenijeli su da će Real prodati nekolicinu igrača, među kojima i Iska, kako bi se u ekipi napravilo mjesta za Edena Azara iz Čelsija, Mohameda Salaha iz Liverpula, ili napadača Bajerna iz Minhena Roberta Levandovskog.

"Želim da Isko provede cijelu karijeru u Realu i to se neće promijeniti. On je sjajan igrač i to pokazuje, nije tačno da želimo da ga prodamo. Svaki član ove ekipe je ključan. Igramo mnogo utakmica i svakoga moram da pozovem u ekipu. Ja imam najteži posao jer biram tim", rekao je Zidan, prenijeli su britanski mediji.

Real gotovo sigurno neće odbraniti titulu u Primeri, a ispao je i iz Kupa kralja, a Zidan je rekao da nema razloga da ekipa bude negativna, uoči prve utakmice u Ligi šampiona protiv Pari Sen Žermena, u srijedu.

"Stvari ponekad ne idu onako kako želimo, ali znamo ko smo i da tokom teških trenutaka moramo da nastavimo naporno da radimo i da mislimo pozitivno. Znamo naše oružje i znamo da sve može brzo da se promijeni. Želimo dobro da igramo i da smanjimo zaostatak za vodećima, a za sada ne mislimo na utakmicu u Ligi šampiona", rekao je on.

Bivši francuski reprezentativac naveo je da njegova ekipa ne treba da se plaši duela sa Pari Sen Žermenom.

"Daćemo sve od sebe. Niko ne zna šta će se dogoditi, ali mi želimo dobro da odigramo. Znamo da će biti teško, ali nijesmo zabrinuti. Igrači vole da igraju u takvim utakmicama", dodao je Zidan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније