Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

13. 02. 2018. 20:38 >> 23:00

ŠESNAESTINA FINALA LE

Zvezda i CSKA odigrali bez golova

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su večeras u Beogradu neriješeno 0:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Revanš će se igrati u srijedu, 21. februara u Moskvi.

Crvena zvezda se dobro pokazala i imaće za čim da žali, posebno zbog velike propuštene prilike Nemanje Radonjića u prvom dijelu.

Poslije greške odbrambenih igrača ruskog tima, Radonjić je iskoristio brzinu i izašao sam ispred golmana CSKA Igora Akinfejeva, ali mu je on odbranio šut u šansi jedan na jedan.

To je bila najbolja prilika u prvom dijelu, ali i na cijeloj utakmici.

Drugo poluvrijeme počelo je bakljadom navijača CSKA, ali je arbitar Pavel Račkovski dozvolio da se igra.

Zvezda je na samom početku drugog dijela bila konkretnija i imala novu veliku priliku, u kojoj je Akinfejev ponovo spriječio domaći tim da povede.

Damjan Le Talek se našao u šansi i odlično uputio loptu ka golu iz prve, ali je kapiten CSKA bio oprezan i ponovo je spriječio pogodak Crvene zvezde.

Obje ekipe su nekoliko puta prijetile do kraja utakmice, Milan Borjan je odlično branio za Zvezdu, dok su domaći igrači uglavnom šutirali pored gola.

Utakmica je igrana pred 35.642 gledalaca, od čega oko 500 pristalica ruskog kluba. Većih incidenata nije bilo, osim toga što su gostujući navijači više puta palili pirotehniku.

UEFA nije dozvolila minut ćutanja za Glogovca

Evropska fudbalska unija (UEFA) nije dozvolila da večerašnji meč između Crvene zvezde i moskovskog CSKA počne minutom ćutanja za preminulog glumca Nebojšu Glogovca.

Kako je novinarima rečeno u klubu, Zvezda će za glumca koji je bio poznat kao veliki zvezdaš minut ćutanja održati na utakmici protiv Javora u Super ligi Srbije koja je na programu narednog vikenda.

Glogovac je umro u petak, 9. februara, u Beogradu, poslije kratke i teške bolesti, u 48. godini.

Večerašnja utakmica između fudbalskih klubova Crvena zvezda i CSKA počela je minutom ćutanja za poginule u padu aviona u Moskvi. Avion se srušio u ponedjeljak nedugo poslije polijetanja s aerodroma Domodedovo i tom prilikom je poginulo 65 putnika i šest članova posade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније