Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 02. 2018. 17:25 >> 17:24

SPORTSKI DIREKTOR ROME

Morali smo da prodamo Salaha

Sportski direktor Rome Monći rekao je da je klub mogao da dobije više novca od Liverpula za transfer fudbalera Mohameda Salaha, ali da nije mogao da čeka i da je morao da proda egipatskog napadača.

Salah je ove sezone jedan od najboljih igrača Premijer lige, a u svim takmičenjima postigao je 30 golova. Roma ga je ljetos prodala Liverpulu za 42 miliona eura, a uz bonuse transfer bi mogao da dostigne i 50 miliona, a mnogi smatraju da je italijanski klub mogao da "izvuče" više novca.

Ljetos je ostvaren najveći transfer u istoriji fudbala, pošto je Nejmar za 222 miliona eura iz Barselone prešao u Pari Sen Žeremen.

"U tom trenutku smo morali da ga prodamo i to je bila važna opcija. Transferi Nejmara i Kilijana Mbapea su promijenili tržište, ali nama je tada bilo neophodno da prodamo Salaha. Mislim da smo mogli da dobijemo više, ali poslije tog transfera mogli smo da napravimo određene korake", rekao je Monći za Skaj Italija.

On je dodao da je po njegovom dolasku u klub ponuda Liverpula za Salaha iznosila 32 miliona eura, uz dodatnih tri miliona eura bonusa.

"U današnjem fudbalu igrači odlaze tamo gdje žele. Brojke su važne, pošto je sve ovo biznis, ali navijači se ne mogu kupiti. U moje vrijeme u Sevilji ljudi su računali koliko trofeja imaš, a to sada nedostaje Romi. Savršeno dobro razumem navijače, znam da ne žele da pričaju o brojkama, samo žele pobjede, ali to je moj posao", naveo je Monći.

Sportski direktor rimskog kluba rekao je da uprava mora da izgradi klub koji će konstantno pobjeđivati.

"Navijači ne žele obećanja, oni žele rezultate", naveo je bivši golman Sevilje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније