Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.L.B. [ Beta ]

18. 02. 2018. 12:13   >>  12:12

KONTE O BARSELONI

Moramo odigrati "savršenu utakmicu"

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra "savršenu utakmicu", kako bi pobijedila Barselonu u meču šesnaestine finala Lige šampiona.

Fudbaleri Čelsija igraju u utorak od 20.45 u Londonu protiv Barselone, prvu utakmicu šesnaestine finala Lige šampiona.

Čelsi ima tešku sezonu, neće odbraniti titulu u Premijer ligi i neizvjesno je da li će Konte ostati na Stamford Bridžu. Sa druge strane, Barselona je ubjedljiva i neporažena u španskom prvenstvu i gotovo sigurno će osvojiti šampionsku titulu.

"Znamo da imaju jednu od najboljih ekipa na svijetu, možda su i favoriti za osvajanje Lige šampiona. Mi smo uzbuđeni pošto imamo priliku da igramo važnu utakmicu protiv jakog tima i možemo da pokažemo na kom smo nivou. Moramo da pokušamo da odigramo savršenu utakmicu, da nastojimo da donosimo ispravne odluke", rekao je Konte, prenose britanski mediji.

On je dodao da su fudbaleri Barselone veoma vješti sa loptom, ali da njegova ekipa mora da iskoristi neke druge slabosti španskog tima.

Barselonu ove sezone predvodi Lionel Mesi, koji je postigao 20 golova u prvenstvu. Konte je rekao da bi bilo pogrešno koncentrisati se samo na čuvanje Mesija, koji nije nikada postigao gol protiv Čelsija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније