Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 02. 2018. 19:05 >> 22:02

POKLEKLI U FINIŠU

Monako ispustio pobjedu, Jovetić strijelac

Fudbaleri Monaka odigrali su neriješeno protiv Tuluza u gostima (3:3) u okviru 27. kola Lige 1, a jedan od strijelaca u goleadi bio je naš Stevan Jovetić.

"Kneževi" su propustili priliku da vežu četvrtu pobjedu u nizu, pošto su na "Munisipalu" imali dva gola prednosti u posljednih 15 minuta.

Start meča je najavio spektakl. Već u osmom minutu Roni Lopes je doveo Monako u vođstvo, ali na odgovor Tuluza se nije mnogo čekalo. U 24. minutu Sagnare je poravnao na 1:1, što je ujedno bio i rezultat nakon prvih 45 minuta.

Jovetić je meč počeo na klupi, a priliku je dobio od 41. minuta kada je zamijenio povrijeđenog Keite Baldea.

Monako je odlično počeo drugo poluvrijeme. Roni Lopes se u 47. minutu drugi put upisao u strijelce, da bi kapiten crnogorske reprezentacije u 72. postigao gol za ubjedljivih 3:1.

Jovetić je iz drugog plana pokupio loptu u protivničkom šesnaestercu, našao se sam ispred golmana Lafonta i iz drugog puta smjestio loptu u mrežu. 

To je bio peti gol Jovetića u šampionatu, ukupno sedmi u sezoni.

Međutim, iako se činilo da gosti imaju tri boda u džepu, Tuluz je uspio da nadnoknadi zaostatak.

U 78. minutu Delort je sa bijele tačke smanjio prednost, da bi tri minuta prije kraja Sanogo postavio, ispostaviće se, konačnih 3:3.

Nakon ovog remija Monako je i dalje na drugoj poziciji u domaćem šampionatu sa 57 bodova, dok je Tuluz na 16. mjestu, dva od zone ispadanja, sa 28 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније