Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 02. 2018. 22:40 >> 01:02

ŠOU MESIJA I SUAREZA

Barsa sa šest golova demolirala Đironu

Barselona je pružila još jednu sjajnu partiju i u katalonskom duelu deklasirala Đironu.

Barsa je pred svojim navijačima slavila sa 6:1, a ponovo su oduševili Leo Mesi i Luis Suarez - Argentinac je postigao dva gola uz asistenciju, a Urugvajac je upisao het-trik i dva puta asistirao za gol.

Đirona je iznenadila na startu meča, povela je već u 3. minutu preko Portua, ali to je sve bilo što su večeras gosti uspjeli da naprave.

Valverdeovi izabranici odmah su uzvratili. U petom minutu rekordna 148. asistencija Mesija u Primeri i pogodak Suareza, a u 30. minutu Suarez se revanšira Mesiju, koji je zatresao mrežu za 2:1.

U 36. minutu nova genijalnost Mesija, koji iz slobodnjaka postiže pogodak za 3:1, a u završnici prvog dijela drugi gol Suareza za 4:1. Tu nije bio kraj Đironinim mukama, pošto je u nastavku Barsa uspjela da postigne još dva gola.

Filipe Kutinjo je u 66. minutu povisio na 5:1, da bi Suarez u 76. minutu na asistenciju Dembelea postigao svoj treći pogodak na meču, za konačnih 6:1.

Poslije 25. kola Barselona ima 65 bodova, Atletiko Madrid 10 manje uz utakmicu manje, a Mesi i Suarez su se učvrstili na vrhu liste strijelaca.

Zajedno su postigli 42 od Barsinih 68 golova - 22 je na kontu Argentinca, a 20 na kontu Urugvajca.

Takođe, Mesi je postigao 371 gol u Primeri, a upisao se u strijelce protiv 36. tima protiv koga je igrao u prvenstvu, čime je nadmašio Raula i Aduriza, koji su pogađali mreže 35 španskih ekipa.

Fudbaleri Leganesa i Las Palmasa su ranije danas odigrali neriješeno 0:0. Leganes je 12. na tabeli Primere sa 30 bodova, dok je Las Palmas na 18. mjestu sa 19.

Ranije danas, i fudbaleri Real Madrida bili su ubjedljivi. Madriđani su su kod kuće pobijedili Alaves sa 4:0 i tako vezali četiri pobjede u Primeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније