Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2013. 12:55 >> 13:28

VELIKO POJAČANJE

Mesi: Nejmar će se lako uklopiti

Najbolji fudbaler svijeta Leo Mesi, na početku priprema za novu sezonu, kazao je da će se brazilski reprezentativac Nejmar lako uklopiti u igru Katalonaca.

Mesi smatra da neće biti problema da se uklopi u igru i naglasio da će Brazilac dati ogroman doprinos timu.

„Nejmar je veliki igrač i neće imati problema da se adaptira, kako na terenu, tako i van njega. Sjajan je to momak“, kazao je Mesi.

Argentinac nije želio da komentariše najnoviji sukob između Vilanove i Gvardiole, poslije komentara Vilanove da ga bivši trener Barselone nije često posjećivao dok je bio na terapiji u Njujorku, nakon operacije raka pljuvačnih žlijezda.

„To je njihova stvar. Nije na meni da se miješam“, dodao je Mesi.

Mesi je kazao da je Bajern Minhen potpuno zasluženo osvojio titulu prvaka Evrope i da će dolaskom Gvardiole biti još veća ekipa.

„Bajern je ubjedljivo osvojio Ligu šampiona, a dolaskom Gvardiole to će biti još jači tim. Što se Real Madrida tiče, oni su takođe, velika ekipa i svake godine su sve jači. Predstojeće prvenstvo biće teško“, zaključio je Mesi.

Mesi se osvrnuo i na odlazak klubskih kolega Vilje i Alkantare.

„Vilja je otišao jer nije mogao da odbije Atletiko. Sjajan je igrač, izazov je zamijeniti Falkaoa. Što se Tijaga tiče, žao mi je što je otišao, ali nije imao dovoljno prostora u Barseloni. Nadam se da će tamo imati veću minutažu“, zaključio je Mesi.

Napadač Barselone je istakao da je miran po pitanju poreza, jer ima povjerenja u sistem države.

Miran sam, nijesam kriv, čitava stvar je u rukama suda, ne razmišljam o tome, imam poverenja u sistem, ali i tim koji me zastupa“, rekao je Leo na kraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније