Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; J.B.Č. ]

28. 02. 2018. 10:04 >> 10:09

OTAC SAOPŠTIO

Nejmar će pauzirati od šest do osam sedmica

Nejmar će pauzirati od šest do osam sedmica, otkrio je njegov otac za brazilske medije, uprkos činjenici da su jučer iz Paris Saint-Germaina rekli da postoje šanse da će sjajni napadač nastupiti 6. marta protiv Real Madrida u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, prenosi agencija Anadolija (AA).

Nejmar se u nedjelju u utakmici francuskog prvenstva protiv Olimpika iz Marselja povrijedio i morao je napustiti teren. U utorak je iz PSG-a potvrđeno da je Brazilac uganuo zglob i da mu je napukla metatarzalna kost u stopalu, ali da postoji mogućnost da će biti u timu protiv Reala.

"U PSG-u znaju da neće moći računati na Neymara protiv Reala. Njegov oporavak će trajati od šest do osam sedmica bez obzira hoće li biti operisan ili ne", kazao je Nejmar senior.

Revanš susret PSG - Real Madrid igraće se 6. marta na "Parku prinčeva". "Kraljevi" će u Parizu braniti prednost od 3:1 koju su stekli u prvom ogledu na "Santiago Bernabeu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније