Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 02. 2018. 14:01 >> 14:02

ARSEN VENGER

"Najmanje brinem o svojoj poziciji"

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da u ovom trenutku najmanje brine o tome da li će izgubiti posao u londonskom klubu.

Arsenal je u 12 utakmica u 2018. godini pretrpio šest poraza, a u finalu Liga kupa izgubio je od Mančester sitija sa 0:3.

Arsenal u četvrtak dočekuje lidera Premijer lige Mančester siti, za kojim zaostaje 27 bodova.

Venger, koji je trener Arsenala od 1996. godine, rekao je da je "zapanjen što i dalje mora da odgovara na pitanja o odlasku iz kluba". Francuz je prošlog maja, po osvajanju trećeg FA kupa u četiri sezone, potpisao novi dvogodišnji ugovor, iako ekipa nije uspjela da se plasira u Ligu šampiona prvi put u posljednjih 20 godina.

"Prevrnuo sam cijeli svijet da poštujem svoje ugovore. Moja pozicija je moja posljednja briga. Brinem o tome da pripremim ekipu za predstojeću utakmicu", rekao je Venger, prenio je BBC.

U posljednjih nekoliko sezona Vengera kritikuju navijači, prije svega jer se ekipa ne bori za šampionsku titulu.

"Moj posao je da se koncentrišem na igru, a na drugim ljudima je da me ocjenjuju. Da li vas neizvjesnost moje pozicije sprečava da spavate? Najvažnija stvar je utakmica u četvrtak uveče. Nije moguće uvijek pobjeđivati. Svi moramo da živimo sa kritikama, to je dio modernog fudbala. Ali, moramo da se koncentrišemo na naredni meč i da zajedno odgovorimo na sve", naveo je Venger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније