Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportklub.rs; B.V.

01. 03. 2018. 09:26   >>  09:24

GATUZO PORUČUJE

Nijesam veliki trener

Trener Milana Đenaro Gatuzo istakao je da nije trenerski guru nakon što je odveo "roso-nere" u finale Kupa Italije, iako je priznao da je iznenadio mnoge otkako se prihvatio tog posla.

 

Fudbaleri Milana poslije boljeg izvođenja penala pobijedili su Lacio u revanš meču polufinala Kupa.

"Roso-neri" su neporaženi u posljednjih 13 mečeva u svim takmičenjima.

"Znam da ih nekada izluđujem na treninzima, ali isplaćuje se i na kraju će sve doći na svoje. Ovo je vrlo mlad tim i trudimo se da postanemo ekipa o kojoj navijači ponovo sanjaju", kazao je popularni Rino i dodao:

"Želim da raščistimo stvari, ja nijesam veliki trener. Tek sam na početku. Nijesam guru na klupi, još nijesam ostvario ništa. Istovremeno, ja nijesam osoba za koju se činilo da jesam. Ljudi su zaboravili šta sam radio posljednjih pet godina. Ova profesija se ne uči kroz knjige, već kad primite udarac, a ja jesam."

Milan će u finalu kupa igrati protiv Juventusa 9. maja ponovo na Olimpiku i imaće priliku za revanš iz 2016. kada je pretrpio poraz u borbi za trofej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније