Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2013. 17:25 >> 17:25

LŠ(KVALIFIKACIJE)

Volkov izvukao Partizan iz ponora

Fudbaleri Partizana igrali su sa jermenskim Širakom 1:1, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Srpskog šampiona bruke je spasio Vladimir Volkov golom u posljednjim trenucima meča.

Kako je prvo poluvrijeme odmicalo, domaćin je postajao sve opasniji i polako počinjao da pravi ozbiljne probleme očajnoj odbrani Partizana. Šanse Jermena krenule su da se ređaju kao na traci od 30. minuta pa je samo zahvaljujući golmanu Milanu Lukaču i nedovoljnoj koncentraciji napadača Širaka Partizan uspio da sačuva mrežu.

Očajna igra Partizana u prvom poluvremenu nastavila se i u drugom dijelu meča. Širak je već u trećem minutu nastavka stvorio novu stopostotnu priliku a nakon još jedne odbrane Lukača, Hakobjan je odbijenu loptu poslao u mrežu za vođstvo domaćih od 1:0!

Jermeni su bez problema čuvali vođsto sve do posljednjih trenutaka meča. A onda, pravo niotkuda, u drugom minutu nadoknade Vladimir Volkov prolazi po lijevoj strani i šalje loptu iza leđa golmana domaćih za konačnih 1:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније