Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2013. 21:04   >>  21:04

KONTRAUDAR

PSŽ želi Barsine zvijezde

Prebogati vlasnik Pari Sen Žermena Nasel Al Kelaifi istakao je da najbolji odbrambeni igrač "svetaca" Tijago Silva nije na prodaju i da sigurno neće preći u Barselonu. On je istakao da Parižane zanimaju najbolji fudbaleri katalonskog tima, ali nije želio da govori o imenima.

“Tijago Silva sigurno neće preći na "Kamp Nou". On se maksimalno sprema za novu sezonu u Pari Sen Žermenu. Već 3. avgusta očekuje nas Superkup Francuske protiv Bordoa, gdje se nadamo novom trofeju, a onda u narednoj sezoni imamo još veće ambicije. Uostalom, Silva ima ugovor sa našim klubom na još četiri godine“,  rekao je Al Kelaifi za Radio Monte Karlo.

Upitan zbog čega ipak ide u Barselonu, vlasnik kluba sa "Parka prinčeva" je bez dlake na jeziku izjavio:

“Idem da se raspitam za najbolje fudbalere Barselone. Zašto ne mislite da bi oni željeli da pređu kod nas? Mi naredne sezone hoćemo da se borimo za Ligu šampiona“!

S obzirom na dovođenje Edinsona Kavanija, kao i mogući dolazak Markinjosa iz Rome, PSŽ sigurno ne skriva ambicije u narednoj sezoni, a da li će to biti dovoljan izazov za katalonkske majstore da napuste “Kamp Nou“, ostaje da se vidi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније