Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 03. 2018. 15:46 >> 15:44

SJUTRA REVANŠ

Meč istine za Totenhem, Juve najveći izazov

Fudbaleri Totenhema dočekaće sjutra Juventus u revanšu osmine finala Lige šampiona, ohrabreni rezultatom iz prve utakmice u kojoj je bilo 2:2 u Torinu.

Ovosezonska statistika pred revanš ide u prilog Totenhemu, koji je pobijedio u svim utakmicama koje je kao domaćin u Ligi šampiona igrao na Vembliju, dok Juventus ima samo jedan trijumf u gostima.

Juventus je u prvom duelu imao dva gola prednosti i bio blizu da već tada riješi pitanje prolaza, ali su Hari Kejn i Kristijan Eriksen donijeli svom timu izjednačenje i veliku nadu pred revanš.

Poketino: Bez panike

"Moramo da budemo opušteni i da se na najbolji mogući način spremimo. Meč kao i svaki drugi, ne mijenja ništa to što je ovo Liga šampiona i neka bitna utakmica. Za mene su sve utakmice bitne i prilaz meču mora da bude isti", kazao je menadžer Totenhema Maurisio Poketino.

Argentinac je optimističan pred sjutrašnji meč.

"Zaslužujemo da budemo ovde, treba da uživamo u utakmici i da ne dramatizujemo situaciju. Tim neće paničiti. Naravno da igramo protiv jedne od najboljih ekipa Evrope i naravno da će biti teško, ali mislim da ćemo biti u perfektnom momentu da odgovorimo na izazov kakav je Juventus"

 

Alegrijevi problemi sa napadačima

"Stara dama" se pred teško gostovanje u Londonu našla u velikim problemima, s obzirom da je napadač Gonzalo Iguain morao da pauzira zbog povrede skočnog zgloba.

Stameni Argentinac je zbog ove povrede propustio i meč Serije A protiv Lacija, ali je juče odradio puni trening sa ekipom, pa je sigurno da će putovati u London.

Ipak, još uvijek se ne zna da li će Iguain biti spreman početi susret na Vembliju.

Međutim, hendikep za Maksa Alegrija bi moglo biti odsustvo Marija Mandžukića, s obzirom da je hrvatski fudbaler juče trenirao odvojeno od ekipe, te je pod velikim znakom pitanja za susret sa Totenhemom.

Paulo Dibala je nakon dva mjeseca pauze zbog povrede zadnje lože u subotu odigrao svih 90 minuta protiv Lacija i postigao pobjedonosni gol, tako da će sjutra sigurno biti u ekipi.

Arbitar na Vembliju će biti Šimon Marćinijak iz Poljske, pomagaće mu Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dodatne će biti Pavel Račkovski i Tomaš Musijal, a četvrti arbitar Radoslav Sjejka.

Bez dileme u Mančesteru

Mančester siti imaće lak zadatak u Engleskoj protiv Bazela, koga je u prvoj utakmici u Švajcarskoj ubjedljivo pobijedio rezultatom 4:0.

Drugi meč sjutrašnjeg programa nema ni najmanju dilemu, Siti protiv Bazela samo potvrđuje prolaz.

"Građani" ne bi trebalo da imaju problema kada se u obzir uzme i to da je ove sezone neporažen na svom stadionu.

Tim Pepa Gvardiole je u fantastičnoj formi, nezadrživo grabi ka tituli prvaka Engleske, pa sav fokus mogu da usmjere ka Ligi šampiona. Možda od četvrtfinala jer je Bazel već "arhiviran".

Utakmicu u Mančesteru sudiće Pavel Kralovec iz Češke, pomagaće mu Roman Sliško i Ivo Nadvornik, dodatne sudije biće Petr Ardeleanu i Karel Krubes, a četvrti arbitar Jirži Molaček.

Oba duela će se igrati u srijedu u 20.45.

Sve utakmice večeras i sjutra u Ligi šampiona će početi minutom ćutanja povodom smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније