Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2018. 15:39 >> 15:37

ZIDAN PONOSAN

"Cilj je da opet postignemo nešto veliko"

Fudbaleri madridskog Reala zasluženo su prošli u četvrtfinale Lige šampiona, a trener "kraljevskog tima" Zinedin Zidan istakao je da je cilj da opet postignu nešto veliko.

Real je sinoć na "Parku prinčeva" slavio sa 2:1, a izbacio je PSŽ ukupnim rezultatom 5:2

Zidan je sinoć iznenadio mnoge uvrstivši u startnu postavu Lukasa Vaskesa, Marka Asensija i Matea Kovačića umjesto Gereta Bejla, Tonija Krosa i Luke Modrića.

"Prevazišli smo veliku prepreku i sada ćemo da nastavimo dalje, jer nam je cilj da opet postignemo nešto veliko", rekao je francuski stručnjak.

Madriđani u Pariz nijesu došli da se brane, već su hrabrom i napadačkom igrom na kraju upisali novu pobjedu i ovjerili plasman dalje.

"Tim je bio kao i uvijek. Dobro su trenirali i svi su zaslužili mjesto u prvih 11. Igrali su dobro i bili su koncentrisani od samog starta. Nije lako pobijediti na ovom stadionu. Kao i poslije prvog duela, zadovoljan sam i srećan", kazao je Zidan.

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos kazao je da je dvomeč sa PSŽ-om bio prava prilika da on i saigrači dokažu za šta su sposobni.

"Ponovo uživamo igrajući fudbal i ponovo imamo taj pobjednički osjećaj u kojem jako uživamo. Nadamo se da ćemo nastaviti ovako jer još uvijek ništa nijesmo osvojili", kazao je Ramos.

"Kraljevski klub" je sinoć objavio kako je izgledalo slavlje među igračima nakon zaslužene pobjede. Atmosferu iz Realove svlačionice pogledajte u priloženom videozapisu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније