Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 03. 2018. 15:49 >> 15:50

NJEMAČKI SELEKTOR

Lev glavni kandidat za trenera Arsenala

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Johim Lev glavni je kandidat za novog trenera Arsenala, prenijeli su danas američki mediji.

Izvor ESPN naveo je da će trener Arsenala Arsen Venger najvjerovatnije ovog ljeta poslije 22 godine napusiti londonski klub.

Arsenal ove sezone ne postiže dobre rezultate, a navijači tog kluba u nekoliko posljednjih sezona tražili su da Venger ode, prije svega jer se "tobdžije" ne bore za šampionsku titulu.

Kako je prenio ESPN, pojedini stariji igrači Arsenala izgubili su povjerenje u trenera i smatraju da je potrebna promjena, u svlačionici i na terenu.

"Mnogi igrači ne žele Vengera. Nijesu zadovoljni taktikom i treninzima. Oni ne žele nekog trenera posebno, neki pričaju o Tijeriju Anriju, Karlu Ančelotiju čak i o Rafaelu Benitesu, ali igrači su zaista frustrirani", rekao je izvor ESPN.

Venger je prošle godine, poslije osvajanja FA kupa, produžio ugovor do juna 2019. godine, ali je, navodno, izgubio podršku većeg dijela uprave Arsenala.

Kao kandidati za novog trenera pominju se Leonardo Žardim iz Monaka i Brendan Rodžers iz Seltika, ali je prva želja uprave Joahim Lev.

Lev ima ugovor sa Fudbalskim savezom Njemačke do kraja Evropskog prvenstva 2020. godine, ali mediji spekulišu da bi 58-godišnji trener mogao da dođe u iskušenje i preuzme neki klub po završetku Svjetskog prvenstva ovog ljeta u Rusiji.

On je 2006. godine peuzeo reprezentaciju Njemačke, sa kojom je osvojio Mundijal 2014. godine u Brazilu, a prošle godine i Kup konfederacija i to bez glavnih igrača.

Lev nije trenirao klub otkako je 2004. godine napustio Austriju iz Beča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније