Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 07. 2013. 11:07   >>  11:07

ZAMJENA ZA IVANOVA

Partizan se interesuje za Jovanovića

Bivši fudbaler Crvene zvezde mogao bi da posle pauze u karijeri zaigra za Partizan. Crno-beli se raspitivali, ali ne direktno, saznaje Mondo.

Kao što je to 2010. učinio Vladimir Stojković, postoji šansa da ovog ljeta u Humsku stigne Milan Jovanović, štoper koji je otjeran sa "Marakane" zbog problema sa alkoholom.

Podsjetimo, Jovanovića je prošle zime sa priprema u Turskoj vratio Aleksandar Janković zato što se napio i propustio trening, a uoči početka prolećnog dijela sezone, iako je bilo nagovještaja da će se vratiti u tim, Čačanin je ponovo imao ispad pošto se ispred jednog beogradskog kafića sukobio s policijom, takođe u alkoholisanom stanju.

Pošto je raskinuta saradnja sa Crvenom zvezdom, Jovanović nigdje nije igrao, a ovog ljeta našao se u novoj potrazi za klubom.

Bio je "na korak" od odlaska u Tursku, ali su pregovori propali, a Mondo saznaje da je, doduše ne direktno, interesovanje za 29-godišnjeg štopera pokazao Partizan.

Crno-beli su se raspitivali za Jovanovića, u kojem vide adekvatnu zamjenu za sve izvesniji odlazak Ivana Ivanova u Bazel.

S obzirom da su Vojislav Stanković i Miloš Ostojić tek nedavno počeli da gaze superligaške terene, Jovanović bi imao zadatak da svojim iskustvom i  kvalitetom donese mirnoću u odbrani ekipe Vuka Rašovića.

Ipak, doskorašnjem reprezentativcu Crne Gore nije u prvom planu dolazak u Partizan, već inostrani angažman. Tek u slučaju da do njega ne dođe, mogao bi u finišu prelaznog roka da stigne u Humsku, saznaje Mondo.

Jovanović je u Zvezdu došao krajem juna prošle godine, kada se priključio ekipi na pripremama u Sloveniji iako je imao već postignut dogovor sa splitskim Hajdukom.

Crveno-beli dres je nosio 15 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније