Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 03. 2018. 22:38 >> 23:15

KATALONCI U ČETVRTFINALU

Barselona ubjedljiva, dva gola Mesija

Fudbaleri Barselone plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u revanšu osmine finala pobijedili Čelsi na svom terenu 3:0. Prvi duel u Londonu završen je neriješeno 1:1.

Barsa je furiozno odigrala u prvih 20-ak minuta. Domaćin je poveo već u trećem minutu. Mesi je kombinovao sa Dembeleom i Suarezom, a potom preciznim udarcem slabijom, desnom nogom iskosa sa lijeve strane poslao loptu kroz noge Kurtoi.

U 20. minutu Katalonci su duplirali prednost. Mesi je sjajno prošao dva igrača Čelsija, a onda odigrao povratnu loptu na 10-ak metara od gola, gdje je naletio Dembele i topovksim udarcem poslao loptu u rašlje.

Čelsi je nabolji period igre imao u finišu prvog i početkom drugog dijela.

Kante je bio zamalo neprecizan u 37. minutu, da bi Alonso pogodio stativu iz slobodnjaka. Na početku nastavka Pike je oborio upravo Alonsa u svom kaznenom prostoru, ali sudija Skomina nije pokazao na bijelu tačku. Čini se da je Čelsi u toj situaciji bio oštećen...

U 64. minutu Mesi je svojim drugim golom postavio konačnih 3:0.  Bila je top sjajna kontra Katalonaca, Suarez je uposlio Mesija, koji je furiozno prošao po liveoj strani i matirao Kurtou. Njegov stoti gol u Ligi šampiona.

U 90. minutu Rudiger je pogodio prečku i propustio priliku da postigne počasni gol za "plavce".

Pored Barselone, u četvrtfinalu Lige šampiona igraće Juventus, Mančester siti, Liverpul, Sevilja, Real Madrid, Roma i Bajern iz Minhena.

Žrijeb će se održati u petak od 12.00 u Nionu.

Tok meča:

Kraj meča.

85' Odličan pokušaj Paulinja glavom, Kurtoa brani.

78' Pokušao je Mesi iz slobodnjaka, Kurtoa je odbio loptu u korner.

66' Barsa je čini se završila posao, vodi 3:0. Sjajna kontra Katalonaca, Suarez je uposlio Mesija, koji je furiozno prošao po liveoj strani i matirao Kurtou. Njegov stoti gol u Ligi šampiona.

52' Uzvraća Barsa, Suarez je pokušao sa 10-ak metara, Kurtoa brani nogom.

49' Start Pikea nad Alonsom u kaznenom prostoru Barse, sudija Skomina je odmahnuo rukom, čini se da arbitar pogriješio...

Počelo je drugo poluvrijeme.

Kraj prvog dijela.

45' Fenomenalan udarac Alonsa iz slobodnjaka, lopta je okrznula stativu. Sreća za Barsu...

37' Odličan udarac Alonsa, Ter štegen je odbio loptu polje. U nastavku akcije, Kante je šutirao iskosa sa lijeve strane pored gola.

27' Genijalna asistencija Inijeste petom, za Suareza, ali je Kurtoa odbranio udarac Urugvajca.

20' Barsa je duplirala prednost. Mesi je sjano prošao dva igrača Čelsija, a onda odigrao povratnu loptu na 10-ak metara od gola, gdje je naletio Dembele i topovksim udarcem poslao loptu u rašlje.

12' Vilijan je pokušao za 20-ak metara, Ter Štegen siguran.

3' Prvi pravi napad Barsa je pretvorila u vođstvo! Mesi je kombinovao sa Dembeleom i Suarezom, a potom preciznim udarcem slabijom nogom iskosa sa lijeve strane poslao loptu kroz noge Kurtoi.

Meč je počeo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније