Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

14. 03. 2018. 20:06 >> 20:01

RUTINA BAVARACA

Bajern slavio i u Istanbulu

Bajern Minhen je, poslije ubjedljivih 5:0 iz Minhena, u revanšu osmine finala Lige šampiona u Istanbulu ponovo savladao Bešiktaš, ovaj put rezultatom 3:1 i tako ovjerio plasman u naredni krug takmičenja.

Bajern je poveo već u 18. minutu golom Tijaga Alkantare na asistenciju Tomasa Milera, što je bio u rezultat prvog poluvremena.

Gosti su udvostručili prednost u 46. minutu kada je Gohan Gonul postigao auto-gol.

Bešiktaš je uspio da smanji na 1:2 u 59. minutu golom Vagnera Lovea koji je pogodio na asistenciju Gonula.

Bajern je u nastavku golom Sandra Vagnera u 84. minutu povećao prednost na 3:1.

Do kraja utakmice više nije bilo golova, pa je bavarska ekipa upisala i drugu pobjedu u duelu s Bešiktašom i tako ovjerila plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Večeras je na programu još jedan revanš meč u kojem Barkelona dočekuje Čelsi. Prva utakmica u Londonu je završena remijem 1:1.

Podsjetimo, ranije su plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja osigurali Real Madrid, Juventus, Mančester siti, Liverpul, Roma i Sevilja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније