Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 07. 2013. 23:31   >>  23:31

LE(KVALIFIKACIJE)

Šok za Rozenborg, Utreht i Liberec

U današnjim utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, najveće iznenanđenje priredili su fudbaleri Sent Džonsona koji su u gostima savladali Rozenborg. Tim iz Luksemubra Diferdanž takođe je obilježio dan, jer je bio bolji od Utrehta, kao i Skonto od Libereca.

Škotski Sent Džonson je šokirao Rozenborg u Trondhajmu pošto je slavio sa 1:0. Heroj gostiju bio je Meklin koji je pogodio u 18. minutu.

Veliko iznenađenje napravio je Skonto iz Letonije koji je poslije preokreta na svom terenu savladao Liberec sa 2:1. Niz iznenađenja nastavio je Diferdanž koji je bio bolji od holadnskog Utrehta 2:1, dok je Haken uspio da izvuče remi sa Spartom u Pragu 2:2.

Zvezda se mučila protiv IBV-a, ali je golovima na početku (Pečnik) i kraju (Mijailović), nekako izašla na kraj sa neugodnim Islanđanima. Vojvodina je pobijedila Honved, koji je u prošloj rundi ponizio Čelik, sa 2:0, iako je veći dio meča igrala se desetporicom. Rubin je prošao gostovanje Jagodini pobjednički, 3:2, a tim iz Kazanja je do pobjede došao lakše nego što rezultat govori, pošto je vodio sa 2:0 i 3:1.

Zrinjski je izdržao pritisak i remizirao sa bugarskim Botevom 1:1. Drugi predstavnik Bosne i Hercegovine Široki je u Kazahstanu nakon prvog poluvremena gubio sa 2:0. Međutim, gosti su se vratili u igru za svega osam minuta u nastavku i vratili stvari u egal - 2:2. Ipak, Irtiš je golom Sujumbajeva ostvario pobjedu. Istu stvar uradili su fudbaleri Dila Gorija Alborgu nakon što su u drugom dijelu utakmice čak tri puta kaznili nepažnju danske ekipe i ostvarili trijumf od 3:0.

Ventspils je autogolom Hofmana u desetom minutu pobedio Ženes Eš sa 1:0 i zaustavio zahuktalog predstavnika Luksemburga.

Leh iz Poznanja trijumfovao je u finskoj nad Honkom 3:1. Ubiparip je doveo domaće u vođstvo, Honka se vratila u igru golom Vasara, ali su Teodorčuk i Kaminski donijeli velikih 3:1 pred revanš. Odličnu poziciju pred revanš obezbijedila je i zagrebačka Lokomotiva koja je u gostima sa 2:1 pobijedila Dinamo Minsk.

Hajduk je u Splitu pobedio Turnovo sa 2:1, dok je Standard rutinski odradio svoj dio posla na Islandu pošto je sa 3:1 savladao Rejkjavik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније