Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 03. 2018. 23:21 >> 23:17

BARSA NA PLUS 11

Atletiko pao na "Madrigalu", "poker" Ronalda protiv Đirone

Fudbaleri Viljareala pobijedili su večeras na svom terenu Atletiko Madrid sa 2:1, u utakmici 29. kola španskog prvenstva i popeli se na peto mjesto na tabeli.

Atletiko je poveo u 20. minutu golom Antoana Grizmana iz jedanaesterca, a Viljareal je pobijedio golovima dvostrukog strijelca EnesaUnala. On je izjednačio u 82. minutu, a pobjedonosni pogodak postigao je u prvom minutu nadoknade vremena.

Ekipa Dijega Simeonea je ostala na drugom mjestu i ima 11 bodova zaostatka za prvoplasiranom Barselonom, koja je danas pobijedila Atletik Bilbao sa 2:0.

Viljareal se poslije 14. prvenstvene pobjede popeo na peto mjesto sa 47 bodova i ima dva boda više od šestoplasirane Sevilje. Peto mjesto u Primeri vodi direktno u Ligu Evropa, a šesto u kvalifikacije za to takmičenje.

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su večeras na svom terenu Đironu sa 6:3 i popeli se na treće mjesto na tabeli.

Real je predvodio Kristijano Ronaldo, koji je ostvario 50. het trik u karijeri u svim takmičenjima. On je večeras postigao četiri gola, u 11, 47, 64. i prvom minutu nadoknade vremena, a asistirao je Lukasu kod gola u 59. minutu. Među strijelce upisao se i Garet Bejl u 86. minutu.

Golove za Đironu postigli su dvostruki strijelac Kristijan Stuani, u 29. i 67. minutu, i Huan Pedro Ramires Lopes u 88. minutu.

Ekipa Zinedina Zidana ima bod više od Valensije na četvrtom mjestu, odnosno četiri manje od drugoplasiranog gradskog rivala Atletika. Barselona je ubjedljivo prva sa 75 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније