Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 03. 2018. 23:40 >> 23:35

FA KUP

Čelsi i Sautempton u polufinalu

Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u polufinale FA kupa, pošto su na gostujućem terenu poslije produžetaka pobijedili Lester sa 2:1.

Čelsi je poveo u 42. minutu golom Alvara Morate. To je bio njegov prvi pogodak od decembra prošle godine i prekinuo je niz od 13 utakmica bez gola.

Džejmi Vardi je izjednačio u 76. minutu, a prolaz u polufinale Čelsiju obezbijedio je rezervista Pedro, golom u 105. minutu. To je bio šesti gol Pedra u posljednjih 10 utakmica u FA kupu.

Fudbaleri Sautemptona plasirali su se danas u polufinale FA kupa, pošto su na gostovanju pobijedili trećeligaša Vigan sa 2:0.

Premijerligaš je poveo u 62. minutu golom Pjera Emila Hojbjerga, na asistenciju srpskog reprezentativca Dušana Tadića, a pobjedu je obezbijedio Sedrik Soareš u prvom minutu nadoknade vremena.

Sautempton je mogao ubjedljivije da pobijedi, ali je u 73. minutu golman domaćih odbranio penal Manolu Gabijadiniju.

Čelsi će u polufinalu igrati protiv Sautemptona, dok će u drugom polufinalu igrati Mančester junajted i Totenhem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније