Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 03. 2018. 12:22 >> 12:28
2

NAGRAĐEN U DOMOVINI

Ronaldo: Vjerujem da sam najbolji

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da vjeruje da je najbolji na svijetu.

"Uvijek vjerujem i govorim da sam najbolji, bez obzira na to šta ljudi pričaju. To i pokazujem na terenu", rekao je Ronaldo na dodjeli nagrade za najboljeg fudbalera Portugala u 2017. godini.

Kristijano Ronaldo je izabran za najboljeg sa 65 odsto glasova, ispred Ruija Patrisija i Bernarda Silve.

"Mi smo u borbi iz godine u godinu. Želim svima da zahvalim na nagradi. To je takođe nagrada mojim kolegama", kazao je on.

Po njegovim riječima, 2017. je bila "odlična i nezaboravna" godina, u kojoj je osvojio pet trofeja sa Real Madridom i Zlatnu loptu.

Nakon što je aktuelnu takmičarsku godinu loše počeo, Ronaldo se u 218. vratio u formu što mu je podiglo samopouzdanje.

U posljednjih devet mečeva, Portugalac je postigao 18 golova. Srušio je i PSŽ u Ligi šampiona i sada juri Mesija za nagradu najboljeg strijelca u špankoj ligi. Prišao mu je na samo tri gola, stigao je do kote 22, Mesi je dao 2

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније