Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

21. 03. 2018. 19:53 >> 19:55

TRENING SOKOLA

"Prijateljski mečevi puno znače"

I treći trening u sklopu priprema za prijateljske mečeve protiv Kipra i Turske, fudbaleri Crne Gore odradili su na terenu Gradskog stadiona pod Goricom. Po kiši i jakom vjetru punim intenzitetom trenirali su svi, osim Luke Đorđevića, koji je odradio laganiji trening. Pola sata prije početka treninga, sa predstavnicima medija razgovarao je Marko Janković.

"Pred nama su dvije prijateljske utakmice protiv kvalitetnih protivnika. Sigurno da će nam značiti da unaprijedimo svoju igru. Koristiće selektoru i stručnom štabu da probaju igrače koji su prvi put tu. Lijepo je što smo se opet pokupili", rekao je ofanzivac "sokola".

Janković očekuje da se ekipa dodatno uigra i unaprijedi neke segmente igre u narednim utakmicama.

"Sigurno da ćemo da pokušamo da vježbamo neke stvari sa treninga, ali želimo i pozitivan rezultat. Prijateljske utakmice nijesu opterećenje, jer može još nešto novo da se proba i da se pokuša. Nema imperativa pobjede, a mi pokušavamo da napravimo dobar rezultat. Ovo su utakmice da se još bolje upoznamo i uigramo. Kako vrijeme prolazi logično je da budemo sve bolji, tako treba da bude, smatra Janković, koji već razmišlja o onome što Crnu Goru čeka u Ligi nacija.

"Sve utakmice su na neki način trening za to što nas čeka. Ima još dosta vremena, ali sve što radimo, radimo da spremnije dočekamo Ligu nacija i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo", poručio je Janković.

"Sokoli" sjutra ujutro lete za Larnaku, dok će trening odraditi u 19 sati na "GSP stadionu" u Nikoziji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније