Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 03. 2018. 21:30 >> 21:28

TEŽAK PERIOD

Sančes tražio da propusti prijateljske mečeve

Čileanski fudbaler Aleksis Sančes priključio se reprezentaciji, uprkos tome što je tražio da propusti okupljanje državnog tima poslije nešto lošijeg početka u Mančester junajtedu.

Sančes je 22. januara iz Arsenala prešao u Mančester junajted i postigao je jedan gol u 10 utakmica.

"Od sebe tražim mnogo i očekivao sam da će biti bolje. Po dolasku u Junajted bilo je teško sve promijeniti u kratkom roku. Čak sam i oklijevao da dođem u Švedsku (sa reprezentacjom)", rekao je Sančes, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Sančes je odlučio da se priključi reprezentaciji za prijateljske utakmice sa Švedskom u subotu i Danskom u utorak, poslije razgovora sa golmanom Mančester sitija i kapitenom Čilea Klaudiom Bravom.

"Tražio sam dozvolu da propustim te utakmice, ali onda sam pomislio da je bolje da razgovaram sa Klaudiom i rekao sam mu da bi trebalo da budemo ujedinjeni", rekao je Sančes.

Sančes je u sklopu trampe za Henriha Mhitarjana došao u Junajted, za koji je debitovao u četvrtoj rundi FA kupa protiv Jovila. Postigao je gol u utakmici protiv Hadersfilda (2:0), 3. februara, ali se od tada nije upisao među strijelce.

"Promjena kluba se naglo dogodila, to je bio prvi put da u januaru mijenjam klub, ali u mom životu su se dogodile mnoge teške stvari", dodao je bivši fudbaler Udinezea i Barselone.

Čile je aktuelni šampion Kupa Amerike, ali nije uspio da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније