Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 03. 2018. 23:22 >> 23:19

KAŽNJEN I MARSEJ

UEFA zatvorila dio tribina "Parka prinčeva"

Fudbalski klub Pari Sen Žermen moraće da zatvori dio tribina na sljedećoj utakmici Lige šampiona koju bude igrao, odlučeno je danas.

Evropska fudbalska unija (UEFA) izrekla je kaznu zbog toga što su navijači francuskog kluba koristili pirotehniku na utakmici sa Real Madridom prošlog mjeseca.

Zatvorena će biti sjeverna tribina stadiona Park prinčeva u Parizu, a klub će morati da plati 43 hiljade eura.

PSŽ je eliminisan od Reala u osmini finala Lige šampiona, tako da će tribina biti zatvorena sljedeće sezone. Taj klub se već plasirao u grupnu fazu i kazna će biti odrađena u septembru.

Pari Sen Žermen je na meti istrage UEFA i zbog mogućeg kršenja finansijskog fer-pleja i odluka povodom toga će biti donijeta prije juna.

UEFA je reagovala i protiv drugog francuskog kluba Olimpik Marseja, zbog ponašanja navijača na utakmici sa Atletikom u Bilbau u Ligi Evropa.

Olimpik neće moći da prodaje ulaznice navijačima za gostovanje Lajpcigu za dvije nedjelje u četvrtfinalu Lige Evropa.

Marsej, koji je kažnjen i sa 30 hiljada eura, takođe je dobio uslovnu suspenziju ako ponovi prekršaj u naredne dvije godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније