Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 03. 2018. 17:23 >> 17:18

NOVAC NIJE VAŽAN

Rodžers se ne vraća u Premijer ligu

Trener fudbalera Seltika Brendan Rodžers odbacio je danas navode da će se vratiti u englesku Premijer ligu. Rodžers sa uspjehom predvodi Seltik, niz od 69 utakmica bez poraza na domaćem terenu prekinut je u decembru, a poslije pozitivnih rezultata, britanski mediji spekulisali su da će se vratiti u Premijer ligu, gdje je u sezoni 2013-2014 predvodio Liverpul.

"Najvažnija stvar je da ste srećni. Novac nije važan. Možete da imate određenu sumu na bankovnom računu svakog mjeseca, ali ako nijeste srećni ne možete da nađete mir u svom poslu. Volim Premijer ligu, kvalitet igrača, kvalitetne trenere. Tamo ima velikih izazova. Ali tamo treneri brzo stradaju", rekao je Rodžers za Mejl.

Poslije 30 kola Seltik je na dobrom putu da odbrani titulu u škotskoj ligi, ima 10 bodova više od velikog rivala Rendžersa.

"Imam posao iz snova. Kao momak iz Sjeverne Irske koji je navijao za Seltik i radio u fudbalu, ovdje živim svoj san. Želim da radim i kada budem u šezdesetim godinama, da stignem do hiljadu utakmica", dodao je Rodžers.

On je naveo da će doći trenutak kada će zajedno sa upravom kluba procijeniti situaciju i odlučiti da li je ostvario sve što je mogao u Škotskoj.

"Moram da uradim najbolje što mogu sa postojećim resursima. To nije nedostatak ambicije, to sam ja u klubu u kome sam srećan svakoga dana", rekao je Rodžers.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније