Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 03. 2018. 20:40 >> 20:37

BORI SE ZA MJESTO U TIMU

Minjole ostaje u Liverpulu

Rezervni golman Liverpula Simon Minjole rekao je danas da će ostati u tom fudbalskom klubu pošto želi da se bori za mjesto u prvom timu.

Belgijski goman nije igrao od 27. januara i poraza Liverpula od 2:3 od Vest Bromvič Albiona u FA kupu.

Minjole je rekao da ne misli da treba da napusti Enfild, iako se na golu "crvenih" ustalio Loris Karius.

"Jedina stvar koju treba da radiš je da na svakom treningu dokažeš da ćeš biti spreman kad god se ukaže prilika. Nije lako, pošto nikada u karijeri nijesam bio na rezervnoj klupi, ali tako stoje stvari i jedino što mogu je da pokušam to da promijenim", rekao je Minjole za Skaj.

On je dodao da je razgovarao sa trenerom Jirgenom Klopom o svojoj situaciji i da neće tražiti transfer.

Osim što je rezerva u klubu, Minjole mora da bude i drugi golman reprezentacije Belgije, pošto je mjesto među stativama obezbijedio Tibo Kurtoa.

Minjole će, međutim, braniti u sjutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije, pošto se Kurtoa vratio u Čelsi kako bi sanirao problem sa mišićem.

"Moraš uvijek da budeš spreman kada se ukaže šansa, da budeš profesionalan na treninzima, da radiš najbolje što možeš, a onda je sve do trenera ili do selektora", naveo je Minjole.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније