Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

29. 03. 2018. 21:56 >> 21:52

SELEKTOR ENGLESKE

"Znam tim za Mundijal"

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Garet Sautgejt rekao je danas da već zna koji će tim voditi u Rusiju na Svjetsko prvenstvo i da namjerava ranije da saopšti spisak kako bi se ekipa na miru pripremala.

"Želio bih da imenujem tim prije sljedećeg prijateljskog meča jer ću imati ekipu koja će da uvježba igru i taktiku. Mislim da će svi osjetiti da postoji razlika, da imenujete 28 igrača koji nemaju sigurno mjesto, ali ako pozovete njih 23 sigurnih i još petoricu u pripravnosti, koji će znati svoju ulogu, kao što je uradio Sven (Goran Erikson), na taj način svi znaju ulogu", rekao je Sautgejt prenio je Skaj.

Selekcija Engleske odigrala je neriješeno 1:1 u utorak protiv Italije. Sautgejt mora da preda preliminarni spisak od 35 igrača do 14. maja, a konačan spisak od 23 igrača do 4. juna, dva dana nakon prijateljske utakmice protiv Nigerije.

On je rekao da planira svoj tim da imenuje ranije kako bi olakšao pritisak u toku priprema. Očekuje se da će saopštiti spisak ubrzo po završetku sezone Premijer lige.

"Ako imate njih 28 ili 30 u timu koji misle da imaju šansu onda je mnogo nesigurnosti i nervoze u igri. Za mene je mnogo bolje da imate 23 sigurnih igrača koji će da rade. Razgovaraću sa njima tokom narednih nedjelja, da čuju moje mišljenje, ali i kako im to na kraju ne bi bilo dramatično", rekao je selektor.

Engleska će na Svjetskom prvenstvu igrati u grupi G sa Belgijom, Tunisom i Panamom.

Sautgejt je rekao da ima "priličnu jasnu ideju" o 20 mjesta u ekipi, kao i da zna ko će biti kapiten i prvi golman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније